martie 09, 2008

'Are you ready to step up?'
Sunt sigur ca stiti aceste cuvinte. Este motto-ul filmului 'Step up', o pelicula extraordinara pe care pasionatii de streetdance nu o pot rata. Actiunea incepe simplu: Tyler şi Nora sunt doi adolescenţi care doresc să-şi vadă visul realizat. El vine la Maryland's Performing Arts High ca un outsider. Rebel şi cu probleme cu legea, tânărul pare picat direct din stradă. Numai că el este într-adevăr dăruit cu mult talent, iar un dans atrage atenţia Norei. Cei doi formează un cuplu frumos. Întâi pe scenă, ca apoi povestea să fie copiată şi în viaţă. Tyler are acum şansa să urce pe o treaptă a vieţii la care nici nu îndrăznea înainte să viseze.
Desigur povestea unui film atat de reusit nu putea fi abandonata prea usor, de aceea pe 14 martie a fost lansat 'Step up 2: The streets'. Dacă "Dansul Dragostei 1" ne-a spus povestea succesului unui tânăr, care ajunge de pe stradă pe scena mult-visată, în "Dansul Dragostei 2" ne întâlnim cu elevii unei şcoli de arte care, din sălile lor rafinate de dans, îşi doresc să ajungă în undergroundul din Baltimore, să participe la cea mai mare şi mai dură competiţie de street-dance. Îi vom vedea pe rebela Andie West (Briana Evigan), o nou-venită la Maryland School of the Arts şi pe ambiţiosul Chase (Robert Hoffman), starul absolut al şcolii. Împreună, cei doi se aventurează în căutarea senzaţiilor tari, pe care numai dansul străzii, cu mişcările lui extreme şi agresive le poate oferi. Senzaţiile carnale, fierbinţi şi pasionale în dansul străzii, cu mişcările lui agresive, ultra-creative, interzise în şcoala lor. Cum tensiunea creşte pe ringul de dans şi în viaţa personală, fiecare trebuie să înveţe să împace dragostea cu loialitatea, libertatea cu oportunităţile şi ceea ce este cu ceea ce crede că poate deveni. Cu dansuri spectaculoase şi muzică semnată de cele mai tari nume ale momentului Missy Elliott, Enrique Iglesias şi Plies feat. Akon, "Dansul dragostei 2" îţi va tăia respiraţia cu ritmul său hipnotizant.
Personal sunt un fan inrait al filmelor cu streetdance, in special 'Step up' si de aceea vi-l recomand si va asigur ca nu veti regreta.

Niciun comentariu: