martie 12, 2008

Honey

Un titlu de film care la prima vedere nu promite multe, insa ceea ce se ascunde in spatele acestui cuvant este de-a dreptul minunat. Jessica Alba, o actrita care pe langa faptul ca arata extraordinar de bine, stie sa-si faca treaba si mai bine, joaca aici rolul unei tinere dansatoare(Honey) care a asteptat toata viata sa arate lumii miscarile dansului sau. De ani de zile, ca dansatoare si coregraf aspirant, spiritul si ambitia sa i-au daruit curajul de a merge inainte, chiar si atunci cand cei care o iubeau cel mai mult aveau dubii in ceea ce priveste posibilul sau succes in acest domeniu atat de greu. Nemultumita de lumea parintilor sai, plina de alegeri precaute care ii promiteau un viitor sigur, Honey se muta in inima orasului, unde strazile sunt numai sunet, energie si muzica. Traiul acolo e greu, dar este hotarata sa treaca peste toate, in timp ce continua sa lupte cu intalniri esuate-visul ei merita. In timpul zilei, isi impartaseste acest vis predand cursuri de hip-hop, intr-un centru local, copiilor din vecinatate. Noaptea, urmarind ceasul pana la momentul incheierii turei de barman, Honey renaste pe ringul de dans al clubului, unde antrenamentul se combina cu pasiunea, iar miscarile fine ii aprind infatisarea. Si apoi, se iveste oportunitatea, una la un milion, in postura unui video director, care o vede si ii ofera o sansa ca dansatoare. De aici, talentul ei incepe sa straluceasca si iata ca Honey isi traieste, in sfarsit, visul: sa coregrafieze pentru unele dintre cele mai 'tari' parti de hip-hop si R&B; acest lucru i se pare prea frumos sa fie adevarat. Aproape la fel de repede cum s-a ivit, visul incepe sa se destrame. Inapoi in viata de zi cu zi, Honey se reintoarce la ceea ce stie ea mai bine-muzica urbana pe care o adora-si redescopera dragostea sa pentru dans prin energia exuberanta a unui grup de copii din vecinatate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Poze nunta Antonia spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare